Wedstrijden & programma

Karate team sonnema: onze lessen

Welkom bij onze karateschool, waar we een rijke variëteit aan lessen aanbieden die afgestemd zijn op verschillende aspecten van karate. Of je nu een beginner bent of een ervaren karateka, onze gespecialiseerde lessen bieden voor ieder wat wils.

In onze kata-lessen duik je in de kunst van vorm en beweging. Kata is een reeks voorgeschreven bewegingen die de essentie van karate in zich draagt. Deze lessen zijn perfect voor diegenen die zich willen verdiepen in de traditionele aspecten van karate, terwijl ze hun techniek, precisie en focus verbeteren. Je leert verschillende kata’s, die elk unieke vaardigheden en inzichten in de vechtkunst bieden.

Voor degenen die graag de dynamische kant van karate willen ervaren, zijn onze kumite-lessen ideaal. Kumite, of sparren, is het hart van de vechtkunst en legt de nadruk op timing, snelle reflexen. In deze energieke lessen leer je hoe je effectief en veilig kunt sparren met een partner, terwijl je je verdedigings- en aanvalsvaardigheden aanscherpt. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en respectvolle omgeving waarin je je vaardigheden in het gevecht kunt ontwikkelen en testen, ongeacht je ervaringsniveau.

 Kihon is de basis van alle karatetechnieken en in onze kihon-lessen focussen we op de fundamenten. Deze lessen zijn essentieel voor zowel beginners als gevorderden, omdat ze zich richten op de bouwstenen van karate: stoten, trappen, blokken en standen. Door regelmatige oefening in kihon ontwikkel je kracht, stabiliteit, coördinatie en een diepgaand begrip van de technieken die in kata en kumite worden gebruikt.

Trainingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TYPE TRAINER
DAG
TIJD
Trainer
Basis
Dinsdag
19.00 - 20.00
Rick - Gerrie - Roy
Basis
Woensdag
19.00 - 20.00​
Rick
Wedstrijdgroep
Donderdag
19.00 - 20.30​
Rick - Gerrie

WEDSTRIJDPROGRAMMA

Agenda:

Blijf op de hoogte van onze agenda bij Karate Team Sonnema! Van trainingssessies tot speciale evenementen, ontdek wat er op het programma staat en mis geen moment van de actie. Bekijk regelmatig onze updates voor de laatste informatie!

16 februari 2024

Karate 1 Series A - Larnaca Cyprus

25 Februari 2024

Danexamentraining shotokan 4e platform - Den Haag

17 maart 2024

KBN Strijd der Elementen 2024 - Utrecht

23 maart 2024

Danexamentraining shotokan 4e platform - Etten-Leur

24 maart 2024

Maitoshi Kachi Trophy - Geraardsbergen België

6 april 2024

Rheinland Pfalz open 2024 - Krokoyama cup - Duitsland

14april 2024

KBN Strijd der Elementen 2024 - Eindhoven

26 april 2024

Danexamentraining shotokan 4e platfrom - Amstelveen

12 mei 2024

Proefexamendag landelijke danexamens shotokan 4e platform

Wordt aangevuld...